Vår dirigent

Dirigent: Ingrid DominiqueDSC_9990

Ingrid Dominique er mezzosopran, utdannet operasanger, sangpedagog og musikklærer fra Musikkhögskolan i Malmö, og Statens operahøgskole i Oslo, hvor hun tok eksamen 2002.

Hun arbeider som frilans opera-og konsertsanger i tillegg til å være kordirigent, og har jevnlig oppdrag rundt om i landet. Hun hadde kritikerrost debut ved Den Norske Opera i 2006 som Octavian i «Rosenkavaleren av Strauss. Våren 2009 gjorde hun Mercedes i «Carmen» i den nye operaen i Oslo. Hun har også sunget et par produksjoner med Musikkteateret i Trondheim, og i 2010 har hun vært med på Operafestukene i Kristiansund i den nyskrevne operaen «Med kniven på strupen». Hun skal også være med i den nyskrevne operaen «Norge-Brasil , ein opera» med Opera Nordfjord, og deretter skal hun medvirke i » Gianni Schicchi» og «Søster Angelica» med Operaen i Kristiansund.

Hun har dirigert for Lørenskog damekor siden 2005, og er i tillegg dirigent for barnekor i Rælingen Kulturskole, Rælingen Seniorkor og Rælingen Sanglag. Hun er også innimelom vikardirigent for Lørenskog Mannskor og blir ofte brukt som sangpedagog og dirigentvikar i distriktet.